VROEGE VOGEL ACTIE

Kom zaterdag of zondag van 16.00 tot uiterlijk 18.00 uur dineren en maak gebruik van onze vroege vogel actie.
Kinderen eten dan voor €1,80 per levensjaar en volwassenen voor maar 
€ 24,95 per persoon
*Al onze acties zijn niet geldig op speciale dagen of i.c.m andere acties. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze
acties. Meer informatie is te vinden op onze website.

*De vroege vogel actie is ook geldig op speciale dagen, met uitzondering van de kerstperiode. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.

JARIG GEWEEST? BREED TRAKTEERT!

Ben je jarig geweest? Dan trakteert Breed jou op een gratis* diner! Kom de eerste maandag ná je verjaardag bij Breed dineren en neem je legitimatiebewijs en 1 betalende volwassene mee.

Ook als je op maandag jarig bent geldt de actie de eerste maandag ná de verjaardag. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan te reserveren, vermeld bij de reservering ook dat het om de verjaardagsactie gaat.

*Acties zijn ook geldig op speciale dagen (met uitzondering van de kerstperiode). Acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties. Per betalende volwassene kan er 1 persoon gratis dineren met de verjaardagsactie.  Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.