menu

Chinees Nieuwjaar Actie

Het jaar van de hond

16 februari begint het Chinese nieuwjaar en dit jaar staat het tot 4 februari 2019 in het teken van de hond.🎏🐶De hond is trouw, loyaal, verdraagzaam en heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid.❤

Iedereen die het Chinese sterrenbeeld hond heeft kan vanaf 16 februari tot en met 16 maart voor de helft van de prijs dineren op vertoon van je id kaart samen met 1 betalende volwassene op de woensdag, donderdag of vrijdag! *niet geldig in combinatie met andere acties, de spaarkaart en de vrouwendag actie.

VROEGE VOGEL ACTIE

Kom zaterdag of zondag van 16.00 tot uiterlijk 18.00 uur dineren en maak gebruik van onze vroege vogel actie.
Kinderen eten dan voor €1,50 per levensjaar en volwassenen voor maar € 23,00 per persoon
*Al onze acties zijn niet geldig op speciale dagen of i.c.m andere acties. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze
acties. Meer informatie is te vinden op onze website.

*Acties zijn niet geldig op speciale dagen of in combinatie met andere acties. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.

Speciale dagen 2017
Valentijnsdag, 1e Paasdag, 2e Paasdag Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag, 2e Pinksterdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerstavond, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en 3e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag 2018.

JARIG GEWEEST? BREED TRAKTEERT!

Ben je jarig geweest? Dan trakteert Breed jou op een gratis* diner! Kom de eerste maandag ná je verjaardag bij Breed dineren en neem je legitimatiebewijs en 1 betalende volwassene mee.

Ook als je op maandag jarig bent geldt de actie de eerste maandag ná de verjaardag. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan te reserveren, vermeld bij de reservering ook dat het om de verjaardagsactie gaat.

*Acties zijn niet geldig op speciale dagen of in combinatie met andere acties.
Per betalende volwassene kan er 1 persoon gratis dineren met de verjaardagsactie.
Inden de maandag op een speciale dag valt wordt de actie automatisch een week verschoven. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.