VEELGESTELDE VRAGEN

 

Heeft Breed een menukaart?

Nee, Breed heeft geen menukaart. Bij Breed hanteren we een live-cooking concept waar het aanbod van dag tot dag kan wisselen. Daar waar gewenst beschrijft ons team de verschillende buffetten en vertellen wij welke kookstijlen er bij Breed gehanteerd worden. Je kunt natuurlijk altijd even bellen als je vragen hebt.

Ik heb een allergie/dieet, houdt Breed daar rekening mee?

De buffetten bij Breed zijn zo divers en uiteenlopend van aard dat wij met de meeste allergieën of diëten eenvoudig rekening kunnen houden. De chefkoks van Breed vinden het geen enkele moeite om een gerecht voor jou op een andere wijze te bereiden. Geef bij het reserveren en bij binnenkomst even aan waar we rekening mee moeten houden. Zo weten we precies wat er speelt en kunnen we jou vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Is reserveren verplicht?

Om teleurstelling te voorkomen, is het altijd goed om te reserveren. Op woensdag donderdag is het niet verplicht. Van vrijdag tot en met maandag is reserveren wel noodzakelijk.

Kan ik nog langer blijven?

Is uw arrangement afgelopen? Bij beschikbaarheid van de tafel is deze per halfuur te verlengen voor €2,50 per volwassene. Vragen of dit mogelijk is kunt u stellen bij de kassa.

Moet ik zelf bijhouden wanneer mijn arrangement verloopt?

Waar mogelijk geven we aan dat het arrangement bijna afloopt. Op drukke dagen zullen wij je ongeveer 20 minuten voordat het arrangement afloopt informeren. Bij het afrekenen staat de tijd van binnenkomst op de bon genoteerd. Zo weet je precies hoe lang je bij ons binnen bent geweest. 

Kan ik bij Breed even snel een hapje eten?

Bij Breed kennen we 3 arrangementen. Er wordt óf gekozen voor een arrangement van 2 uur, 2,5 uur óf voor een arrangement van 3 uur. Korter dan 2 uur is niet mogelijk. Je bent natuurlijk altijd vrij om eerder naar huis te gaan.

Ik ben jarig. Kan ik gebruik maken van de verjaardagsactie?

Absoluut. Ongeacht de dag of datum dat je jarig bent, dineer je de eerstvolgende maandag op onze kosten. Ben je op de maandag zelf jarig? Dan dineer je op de maandag de week daarna. Vergeet de dag dat je komt niet je identiteitsbewijs mee te nemen. De rest van je gezelschap betaalt wel de normaal geldende tarieven. Indien de maandag op een speciale dag valt wordt de actie automatisch een week verschoven.

Is Breed geschikt voor kinderen?

Zeker. Breed is bij uitstek geschikt voor kinderen! Allereerst houdt ons buffet met alle leeftijden en iedere smaak rekening. Kinderen worden verwend met snacks, een pannenkoekenhuis of met ons warm buffet. Verder zijn kinderen gek op ons dessertbuffet met chocoladefonteinen en ijsmachines. En wat te denken van de speelkelder? Kinderen kunnen hier naar hartelust rennen, springen en klauteren. Als ze willen worden ze geschminkt terwijl ze zichtbaar genieten van een leuke film in de bioscoop! In de kinderspeelruimte is altijd toezicht. De eindverantwoordelijkheid berust echter altijd bij de ouders.

Wordt er rekening gehouden met mijn tafelvoorkeur?

Geef bij de reservering aan naar welke tafel je voorkeur uitgaat. Wij doen ons best om jou en je gezelschap daar te plaatsen. Toch kan het vanwege drukte of een eerdere reservering voorkomen dat we hier niet in kunnen slagen. Garanties kunnen we dan ook niet geven.

Kan ik op rekening dineren bij Breed?

Ja, dat kan mits dit minimaal een week van te voren schriftelijk per e-mail (leek@restaurantbreed.nl) is aangevraagd én is goedgekeurd. Meer weten over ‘Op rekening dineren’? Mail dan naar: leek@restaurantbreed.nl.

Accepteren jullie ook cadeaubonnen?

Ja, wij accepteren onze eigen cadeaubon. Deze is te koop in ons restaurant. Daarnaast accepteren wij ook VVV bonnen en VVV dinerbonnen.

Kan ik bij Breed met Credit Card betalen?

Jazeker. Breed accepteert: Visa, MasterCard en American Express. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon pinnen of contant betalen.

Waarom moet ik vooraf betalen?

Vooraf betalen is én gemakkelijk voor ons én gemakkelijk voor de gast. Als gast weet je vooraf precies wat je kwijt bent waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Is Breed geschikt voor mindervaliden of invaliden?

Ja. Als de behoefte daar is, houdt Breed rekening door het geven van extra ruimte. Uiteraard beschikken wij bij Breed over een ruim invalide toilet. De buffetten zijn toegankelijk voor rolstoelen e.d. Ons team staat altijd klaar om te helpen.

Is er parkeergelegenheid bij Breed?

Ja, er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Meteen voor de deur is een grote parkeerplaats waar voor twee uur geparkeerd kan worden met een parkeerschijf. Het parkeerterrein daarnaast is geheel gratis.